Grattis!

thule logo 300x90 1

Din arbetsgivare vill förbättra din arbetssituation hemma. Här finner du ergonomiska produkter framtagna för personalen på Thule.

Picture1s2ign

Vår produktutveckling har gjorts tillsammans med fysioterapeuter, företagshälsovården och experter inom ergonomi för att uppnå bästa resultat för slutanvändaren. Våra ledord inom produktutveckling är ansvar, ekologi och hälsodesign.

Vi rekommenderar Thule:

3434V 2 scaled e1639421993962

Aktiveringsplatta – Gymba

Vid stående arbete är det viktigt med rörelse. Denna balansbräda gör att du aktiverar flera muskler utan att behöva tänka på det.

Till produkten

GetupDesk Single

Med detta högkvalitativa elbord kan du arbeta på ett mångsidigt och positionsvarierande sätt.
Med en tyst motor och smidig design är det lätt att rulla bordet dit du vill arbeta.

Till produkten
ET1650WH 222
2

Balanspall – GetUpSit

Tack vare pallens rundade undersida aktiverar du automatiskt flera delar av kroppen så som bål och ländrygg.

Till Produkten

Varför är ergonomi viktigt?

Bra ergonomi är viktigt av flera olika anledningar. För dig som arbetar hemifrån är ergonomin extra viktig för att kunna undvika belastningsskador som kan orsaka långvarig problematik i nacke, rygg eller andra delar av kroppen. Detta kan i sin tur påverka ditt allmänna välmående.

Belastningsskador uppstår när du belastat din kropp fel under en längre tid. Det kan bero på att du sitter, står, lyfter eller rör dig på ett sätt som blir jobbigt för kroppen.

En bra ergonomi tillsammans med rörelse påverkar vår hälsa och välmående i positiv bemärkelse och kan göra att du blir mer motiverad och produktiv.

För bästa resultat både kroppsligt och psykiskt behöver hemmakontoret vara en plats där du mår bra.

I den mån det går finns det tre punkter att tänka på för en hållbar ergonomi hemma:

Tänk på att få in rörelse i din vardag, byt ställningar och tänk på variation i hur du belastar kroppen på ett så hälsosamt sätt som möjligt och var noga med att få in återhämtning i vardagen.

Våra produkter