TOIMISTO & CO-WORKING

Autamme sinua, jolla on vakituinen toimisto, luomaan modernia toimistomaisemaa sekä tuotteita, jotka asettavat korkeatasoisen ja tyylikkään muotoilun.
Coworking-tila on kasvava trendi, joka vaatii räätälöityjä tuotteita. Autamme Coworking-tiloja tai toimistohotelleja ylläpitävillä innovatiivisilla maailmanluokan tuotteilla muotoilemaan uuden aikakauden toimiston.

SUOSITTU YHDISTELMÄ TOIMISTOIHIN

kontor usely
add
add
add
add
  1. Rakennamme kotitoimiston työntekijöillesi.
  2. Toimitamme tuotteet kotiin kaikille työntekijöille.
  3. Räätälöimme vuokrasopimuksen kanssasi. Omavastuu, eikä sido pääomaa.
  4. Uselysta saat yhteyshenkilön, johon sinä tai työntekijäsi voitte ottaa yhteyttä.

TUOTTEET TOIMISTOIHIN

GetUpDesk Light
Säädettävä pöytätaso seisomatyöhön

hemmakontor

Mahdollistaa työskentelemisen seisten, kun ei ole korkeussäädettävää pöytää. GetUpDesk light on kehitetty kannettavan tietokoneen käyttäjälle vähentämään istumista ja mahdollistamaan vaihtelevuutta työasentoon.

Gymba
Elastinen aktivointilauta

Seisominen aktivointilaudalla pitää sinut liikkeessä. Saat jatkuvaa liikuntaa omassa työpisteessäsi, aineenvaihduntasi sekä verenkiertosi aktivoituu. Kulutat kaloreita paljon enemmän kuin istuessasi tai seistessäsi paikoillaan. Gymba on elastinen ja on täysin valmistettu ja kehitetty Suomessa.

GetUpSit
Aktiivituoli

3002 1

Aktiivituoli luo dynaamisen, terveellisen ja innovatiivisen tavan istua hyvässä ryhdissä. Tuolin keinuvan painojalan ansiosta saat automaattisesti aktiivisen liikkeen istuessasi. Kuminen pohja takaa hyvän pidon, eikä tuoli karkaa istujan alta.

Posture Balance
Aktiivi-istuin

DSC07080 kopia scaled 1

Posture Balance aktiivi-istuin antaa selälle tärkeän liikkeen ja harjoittaa samalla keskivartalon lihaksia. Pyöreä istuinalusta synnyttää joka suuntaan keinuvan liikkeen ja tasapainoilu istuimella mahdollistaa liikesarjat kaikkiin suuntiin ja eri lihasryhmiin.

GetUpDesk Free
Säädettävä pöytätaso

GT368WH 1

Tyylikäs, helppokäyttöinen ja on suunniteltu muuttamaan mikä vain taso passiivisesta kätevästi säädettäväksi. Portaaton korkeudensäädin mahdollistaa jokaiselle juuri sopivan työskentelykorkeuden. Tuote on tukevarakenteinen.

GetUpBall
Toimistopallo

27880 4 scaled 1

GetUpBall on ergonominen toimistopallo. GetUpBall vahvistaa keskivartalon, selän ja jalkojen lihaksia samalla kun sen päällä istutaan ja työskennellään. GetUpBall lisää tasapainottelua istumisessa, joka johtaa ryhdin paranemiseen.

Ergostand
Kannettavan alumiininen teline

ErgoStand utan bakgrund

Ergostand on kätevä kannettavan teline, jonka alusta pyörii (ei naarmuta pöytää). Mitat 306mm x 240 mm x 12,5 mm. Paino 0,62 kg. Säätyy 7:ään eri kaltevuuteen, mahtuu hyvin kannettavan laukkuun. Helppo asettaa 20-45 asteen kulmaan.

Standmat™Boost
Työpistematto

StandMat Boost seisontamatto on erikoispehmeä. Maton elastinen ominaisuus ja kuplakuvioitu pinta, 254 aktivointipistettä parantavat verenkiertoa, joiden ansiosta se on ergonominen ratkaisu. Se vähentää seisomatyön ja kovan lattian vaikutusta tuki- ja liikuntaelinvaivoihin.

SitCell
Ergonominen ilmakennotyyny

SitCell tyyny aktivoi istumista poistaen istumisen aiheuttamia terveysriskejä. Käytä tyynyä aina, kun joudut istumaan pidempään töissä, autossa tai matkoilla.  Verenkierto ja aineenvaihdunta paranevat, selkävaivat vähenevät, olo on virkeämpi ja keskittyminen työhön paranee.

Läpsteri
Sylitaso

9999 scaled 1

Läpsteri-sylitaso on loistava vaihtoehto koti- ja toimistotöihin sekä vaikkapa erilaisiin oppimisympäristöihin ja co-working tiloihin. Saat toivottua vaihtelua perinteisen työpöydän äärellä työskentelystä ja voit työskennellä ergonomisemmin, esimerkiksi nojatuolissa tai sohvalla

Optapad Extended
Ergonominen kosketushiiri

DSC07454 Redigera scaled 1

OPTAPAD ® Mukautuu sinun tarpeisiisi – eikä päinvastoin. Optapad on uuden sukupolven ergonominen hiiri, joka tuo hiiren käytön lähelle vartaloa ja mahdollistaa rennon työskentelyn. Pehmeät rannetuet ja keskellä sijaitseva kosketuslevy auttavat työskentelemään rennossa asennossa.

HILO
Joustava sermiratkaisu

HILO on vankka ja hyvin suunniteltu sermiratkaisu, joka on rakennettu huolellisesti. Sisämitaltaan sermi on 108cm syvä, jolloin koko ihmisen ympärillä oleva työtila hyödynnetään maksimaalisesti.

GetUpDesk Duo
Sähkösäädettävä työpöytä

GetUpDesk Duo sähkösäätöinen laadukas runko kahdella hiljaisella koneistolla. Sähköpöydän säätöjaloilla saat liikettä työpisteeseesi ja ergonomia paranee. Sähkösäätöinen työpöytä tuo vaihtelua työasentoon ja on selkäoireille parasta lääkettä.

Konttorituoli
Kasper Comfort

Ergonomisessa Kasper Comfort työtuolissa on säädettävä kallistus selkänojassa. Säädettävällä keinutoiminnolla voit säätää tuolin vastusta omiin liikkeisiin ja painoon sopivaksi. Selkänojan mesh-kangas on hengittävää materiaalia ja istuin on verhoiltu kestävällä kankaalla.

FLEX
Jalkatuki

Flex footrest 1 scaled 1

FLEX- jalkatuki soveltuu istuma- ja seisomatyöpisteisiin. Jalkatuki on säädettävissä kolmeen eri korkeuteen. Erittäin tukeva rakenne ja hyvät liukuesteet pitävät jalkatuen paikoillaan. Jalkatuessa on jalkoja aktivoiva 45 asteen kulmaan kääntyvä jalkataso sekä lepuutusorsi jalkojen lepuutusta varten.

Lenni
Satulatuoli

Lenni 2

Lenni tuolin miellyttävä pehmuste sekä portaaton korkeuden- ja kaltevuuden säätö mahdollistavat jokaiselle ergonomisen työskentelyasennon. Tämä tuoli on erittäin hyvä vaihtoehto, kun tarvitset satulatuolin, joka antaa hyvän ryhdin.

Soft
Satulatuoli

7020M 1 scaled 1

Soft satulatuolissa on thermofoam muotoutuva pehmuste ja kestävä kangasverhoilu. Erittäin hyvä vaihtoehto, kun tarvitset satulatuolin, joka antaa hyvän ryhdin lisäksi myös käyttäjän mukaan muotoutuvan satulaosan. Soveltuu kaikenkokoisille käyttäjille

Wow-Pen Joy 2
Pystyhiiri

WPJW 3 scaled 1

Wow-Pen Joy 2 langaton pystyhiiri, oikeakätinen, antaa paremman asennon kädelle hiirityöskentelyssä. Tämän hiiren avulla käsi pysyy oikeassa asennossa ja rannetta ei tarvitse kääntää. Mukavaa ja tarkkaa hiirityöskentelyä, sekä samalla helpotusta ja ennaltaehkäisyä hiirikäsivaivoihin.