5211410k2

Vi erbjuder utbildning i gerillaergonomi och den hybrida arbetsplatsen samt arbetsplatsgenomgång (live/digitalt)

UTBILDNING

Det är många som funderar på om man kan jobba var som helst. Är det t.ex okej att sitta i en soffa eller måste man ha ett ordentligt skrivbord? Fungerar strykbrädan eller flyttkartonger som ståbord? Eller fungerar den hårda köksstolen 8h om dagen?

För att lyckas med ergonomi överallt behöver man tänka lite nytt och kreativt, och höja kunskapsnivån några steg för att förstå varför det är viktigt.

Vi utbildar i Gerillaergonomi som handlar om precis det, ta vara på det som finns och göra det bästa av situationen. För att lyckas med det måste man förstå hur kroppen fungerar, vad är en musarm? Varför uppkommer nackspärr och ryggskott?
Helt enkelt – vad gör ont och varför?

En utbildning som inspirerar, är underhållande och höjer kunskapsnivån samt ger praktiska tekniker för att få till en bra arbetsmiljö var man än är.

Vem utbildar?
Tommy Wilén är legitimerad naprapat och en av Sveriges roligaste och mest uppskattade föreläsare inom hälsa och ergonomi. Tommy utbildar och inspirerar med humor och kunskap och bryter på ett underhållande sätt ned de senaste forskningsrönen och serverar dessa på ett sätt som alla kan ta till sig.

ARBETSPLATSGENOMGÅNG

Tillsammans med Tommy erbjuder vi en ergonomirond på ert kontor eller hemma hos era medarbetare. Vi kan göra denna genomgång fysiskt eller digitalt.

Fysiskt: Tommy kommer ut till ert företag och gör individuella genomgångar av era arbetsplatser. Specifikt upplägg sätts i samråd med kund. Minsta tidsåtgång: Tre timmar. Reskostnader tillkommer.
Digitalt: De digitala genomgångarna är individuella. Det funkar så att era anställda bokar upp ett videomöte med Tommy via valfri videoplattform. Tommy går igenom arbetsplatsen och ger råd och tips. Ca två veckor efter mötet tas en uppföljningskontakt via mail/telefon för att se om råden gav önskad effekt och om ytterligare åtgärder behövs. Total tid per genomgång och uppföljning: en timme.